Autentificare Meet

Accesați Google Meet.

Ajutor

Ghiduri de utilizare Google Meet si Classroom

Autentificare Classroom

Accesați Google Classroom.

Google Workspace for Education dezvoltat de Google este suita oficială pentru colaborare instituțională utilizată în cadrul ULBS. Serviciul web de tip e-Learning din cadrul acestei suite este Google Classroom, care permite crearea și distribuirea materialelor educaționale, planificarea cursurilor, comunicarea și interacțiunea dintre cadrele didactice și studenții ULBS într-un mod interactiv, rapid și simplu.

Cadrele didactice se pot autentifica direct aici prin contul @ulbsibiu.ro, apoi pot crea cursul apasând butonul + din dreapta sus și pot invita sau comunica grupei de studenți codul generat. Studenții, masteranzii și doctoranzii se pot autentifica direct aici cu adresa de email instituțională personală @ulbsibiu.ro (formular de înregistrare MyAccount) sau personală @gmail.com și vor confirma invitația sau vor introduce codul primit de la cadrul didactic.

Serviciul este disponibil și sub formă de aplicație pentru dispozitivele mobile, în Google Play și App Store. Pentru mai multe detalii accesați ghidurile de utilizare din pagina Ajutor.